02

New Men

Maverick19

Prachtig ‘drum stuffed’ volnerf rundsleder in cognackleur. Bewerkt met olie en wax in verwarmde, roterende trommels. Voor een soepele touch. En tonnen karakter. 

Want elk stuk is uniek. En vertelt een verhaal. Via oneffenheden, plooien en kleine kleurnuances. Natural beauties, die alleen maar mooier worden met de jaren. Dit is leder in zijn meest authentieke vorm.

Vind jouw verkooppunt

Accessories2

NEW MEN. Een unieke collectie accessoires, gemaakt van volnerf rundsleder. Voor mannen met oog voor detail. En met een voorliefde voor gear met karakter.

Lederen sleutelhangers in classy cognackleur. Bewerkt met olie en wax in verwarmde trommels. Voor de meest soepele touch. En eigenzinnige tekening. Want geen twee stuks zijn hetzelfde. Go your own way, pal! 

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Travel gear8

In stijl op reis? Met onze lederen weekendtassen, toilettassen, travel organizers en backpacks kom je altijd goed voor de dag. En ze zijn nog praktisch ook. 

Too good to be true? Kijk dan maar eens naar de NEW MEN-collectie. Prachtig, dat cognac volnerf leder. Leder in de meest zuivere vorm, zonder synthetische toplaag. Vol karakter, dankzij een behandeling met verwarmde olie en wax. Slick, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Backpacks2

Je handen vrij, net als je geest. Onze lederen rugzakken zijn gemaakt van volnerf rundsleder. Leder van topkwaliteit, zonder extra toplaag. Leder dat leeft. 

NEW MEN-backpacks hebben een stijlvolle cognackleur. Maar zijn allesbehalve stijfjes. Ze hebben een soepele touch, omdat ze met olie en wax bewerkt werden in verwarmde, roterende trommels. A no-brainer, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Bags7

On the move? Richting je volgende meeting, je volgende weekend weg of je volgende workout. Wij hebben de perfecte tas voor jou. Lederen weekendtassen, toilettassen, schoudertassen en messenger bags. In onweerstaanbaar cognac.

Elke tas is gemaakt van volnerfleder, zonder synthetische of gekleurde toplaag. Met olie en wax bewerkt, in verwarmde, roterende trommels. Voor een natuurlijke en soepele touch. Touchdown, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Office gear1

Alles netjes opgeborgen en dat in stijl? Dan zit je goed met de NEW MEN office gear. De laptoptas in stylish cognac, prachtig. Voor mannen met oog voor detail.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van plantaardig gelooid volnerf rundsleder. Bewerkt met olie en wax in verwarmde, roterende trommels. Voor een soepele touch. Take your pick, bro!

View all Find a dealer
leather wax 4

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Ontdek onze onderhoudstips