03

All Black

Plantaardig gelooid volnerf rundsleder. Gemaakt van de opperhuid, leder in de meest pure vorm. Zonder synthetische of gekleurde laag. Dus elk stuk is uniek, met eigen oneffenheden en lichte kleurveranderingen. Precies zoals het moet zijn.

De ALL BLACK-collectie is nachtzwart, met een natuurlijke glans. En toch ambitieus met stijl. Check it out, buddy!

Vind jouw verkooppunt

Accessories1

Elk ALL BLACK-accessoire is gemaakt van volnerf rundsleder en uitgevoerd in nachtzwart. Een krachtige kleur, een prachtige kleur.

Met als finishing touch een natuurlijke glans. Subtiel, zoals de unieke tekeningen in de opperhuid, maar karakteristiek. Kies jouw brillendoos of sleutelhanger. Take your pick, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Office gear3

Op kantoor, thuis of onderweg … Met onze nachtzwarte office gear heb je altijd en overal je zaken op orde. Van kaften, documenthouders en planners tot laptopsleeves, check de ALL BLACK-collectie! 

Gemaakt van het beste leder. 100% topnerf, 100% authentiek. Precies zoals je het graag hebt. Leder met een eigen tekening en een subtiele glans. Let’s tell a story, mate! 

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Bags2

De ALL BLACK-collection heeft een tas voor jouw trip. Grote laptoptas of schoudertas? Jouw leven, jouw stijl, jouw keuze.

Altijd nachtzwart, altijd uniek. Authentiek volnerf rundsleder met een natuurlijke glans. En een unieke tekening. Ambitieus met stijl, net als jij. The only way is up, pal! 

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Check onze onderhoudstips