01

The Original

3b25c121-27ec-46f9-bc60-80c7489c892b

Leder zoals leder bedoeld is. In zijn zuiverste vorm, ongecorrigeerd. Alleen het beste volnerf rundsleder, gemaakt uit de opperhuid. Plantaardig gelooid en extra goed geolied, zodat krassen komen en ook weer gaan. Door erover te wrijven of lederwax te gebruiken.

Zonder poespas. Afgewerkt met dubbelgestikte naden. En voorzien van een doorleefde, vintage look. Best leather in town!

Vind jouw verkooppunt

Wallets23

Money talks. En ons leder ook. Topnerf in zijn zuiverste vorm, zonder synthetische of gekleurde toplaag. Wat maakt dat ons leder uniek is, leeft. Dat zie je ook aan onze lederen portefeuilles voor heren. Gebruikssporen, littekens, lichte kleurveranderingen ... Ze maken het leven alleen maar mooier.

Al onze lederen portefeuilles uit THE ORIGINAL-collection zijn van topkwaliteit. Extra geolied, met dubbelgestikte naden en met een air van doorleefde vintage. Verkrijgbaar in alle vormen en maten. Jij kiest, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Accessories1

It’s all about the details. Kies hier de juiste lederen accessoires. Gemaakt van het beste leder in town: volnerf rundsleder, zonder synthetische of gekleurde toplaag. Puur natuur met een prachtige authentieke uitstraling. En een unieke tekening.

Zo hebben we onze lederen sleutelhangers het liefst. Extra geolied en met dubbelgestikte naden, voor een vintage finishing touch. Goed gezien, man!

Bekijk alles vind jouw verkooppunt

Office gear15

Lederen pennenzakken, documenthouders, kaften, planners, laptopsleeves ... We hebben al het gear om je te organiseren. Op kantoor of thuis, altijd in stijl. Extra geolied leder voorzien van dubbelgestikte naden, voor een doorleefde vintage look.

Al onze office gear is van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van het beste volnerfleder: 100% opperhuid zonder toplaag. Daarom is elk stuk uniek. En spot je soms oneffenheden, littekens en lichte verkleuringen. De perfecte imperfectie, dude!

Bekijk alles vind jouw verkooppunt

Bags9

Op avontuur? Naar je werk, naar je lief, naar de sportschool, naar het buitenland … Kies je favoriete lederen tas uit THE ORIGINAL-collectie. Lederen toilettassen, schoudertassen of messenger bags, take your pick.

Elke tas is gemaakt van volnerf leder in de meest zuivere vorm. Zonder synthetische of gekleurde toplaag. Elke tas is uniek. Met een eigen tekening, een eigen leven. En een vleug vintage. Dankzij de oily pull-up van het leder. En de dubbelgestikte naden. In the pocket, dude!

bekijk alles vind jouw verkooppunt

Backpacks2

We’ve got your back, met onze lederen rugzakken van topkwaliteit. Waar de reis je ook brengt. Altijd sharp, altijd alles bij de hand.

Elke lederen rugzak is uniek. Vertelt een eigen verhaal. En dat zie je. Aan de oneffenheden, de littekens en de lichte kleurveranderingen. THE ORIGINAL-backpacks zijn extra geolied, voorzien van dubbelgestikte naden en hebben een vintage vibe. Simply the best, bro!

Bekijk alles vind jouw verkooppunt

Travel gear5

Praktisch én stylish. Met onze lederen travel gear ben je het allebei. Waar je reis ook naartoe gaat. THE ORIGINAL-tassen zijn stuk voor stuk uniek. Je kan kiezen tussen verschillende modellen rugzakken en toilettassen. Allemaal met een eigen tekening, een eigen verhaal.

Dat komt omdat onze gear gemaakt is van hoogwaardig aniline leder. Opperhuid in zijn meest zuivere vorm. What you see is what you get. Precies zoals jij het graag hebt. Let’s start a new adventure, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Home1

Alles voor in je vrije tijd. Wij hebben wat je nodig hebt. Dat extraatje om mee uit te pakken. Vervaardigd uit het beste volnerf leder. Met natuurlijke oneffenheden, wat jouw gear extra speciaal maakt.

View all Find a dealer
leather wax 2

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Check onze onderhoudstips