06

Urban classic

23_LS_UC_03

Natuurlijk volnerf rundsleder. De extra laag wax geeft een zachte touch en matte look. De ‘bulletproof’ afwerkingstechniek garandeert een langere duurzaamheid en beschermt tegen krassen en vlekken.

Classy en sterk! En authentiek door de subtiel zichtbare nerf. Gear up, buddy!

Vind jouw verkooppunt

Bags3

Waar je ook heen gaat, URBAN CLASSIC heeft de tas die bij je past! Deze tassen zijn gemaakt van het beste natuurlijk volnerf leder met een wax afwerking voor een zachte touch. Duurzaam en stevig. Nice, man! 

De subtiele stitch en het mat zwarte leder zorgt voor de authentieke look, die jij zo graag ziet.

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Backpacks1

No worries, we’ve got your back! Compact, stijlvol en sterk. Lederen rugzak van de beste kwaliteit. 

URBAN CLASSIC heeft een zachte touch en matte zwarte look dankzij de ”bulletproof” afwerking. Duurzaam en bestand tegen krassen en vlekken. What else?

View all Find a dealer

Office gear1

Altijd in stijl naar kantoor, business trip of naar een klant. Laptoptas in een matzwarte kleur van de beste kwaliteit. Bestand tegen krassen en vlekken, dankzij de wax afwerking. Natuurlijk volnerf rundsleder. Never out of style, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Travel gear1

Ik ga op reis en neem mee… de lederen weekendtassen, schoudertassen, crossbody's en backpacks uit de MAVERICK BROWN-collectie. Altijd bij de hand.

En altijd met een een stevige, geoliede touch. En een natuurlijke glans. Als finishing touch van het volnerf rundsleder. Uitgevoerd in intens bruin, niet toevallig een oerkleur. Can you handle it, dude?

BEKIJK ALLES VIND JOUW VERKOOPPUNT
leather wax 2

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Check onze onderhoudstips