05

Maverick Brown

23_LS_MB-60-03

Plantaardig gelooid volnerf rundsleder. Gemaakt uit de toplaag van de huid. Uitgevoerd in intens bruin. Niet voor niets een oerkleur. 

Leder met een stevige, geoliede touch en een natuurlijke glans. Een extra verwerking in het droogproces versterkte de natuurlijke nerf. Waardoor de MAVERICK BROWN-collectie een ruigere uitstraling heeft. Are you tough enough, buddy?

Vind jouw verkooppunt

Accessories2

Brillendozen en sleutelhangers van volnerf rundsleder, uitgevoerd in intens bruin. Een oerkleur, die recht uit de natuur komt.

Die natuurlijke look wordt nog eens benadrukt door de extra natuurlijke nerf, ontstaan tijdens het droogproces. Dit topleder heeft een stevige, geoliede touch en een natuurlijke glans. Ruiger. Beter. The tough gets going, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Office gear6

Arriveer je graag in stijl voor je businessmeetings? Peanuts met de office gear uit de MAVERICK BROWN-collectie. Met deze laptoptassen en laptopsleeves kom je altijd goed voor de dag. Op kantoor, onderweg naar het buitenland of bij de klant.

Intens bruin rundsleder van de beste kwaliteit. Met een stevige, geoliede touch en een natuurlijke glans. Kantoorgerief was nog nooit zo ruig. No compromises, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Bags6

Vaak on the move? Op weg naar je werk, je lief, een nieuwe stad of eindelijk naar huis? Met een MAVERICK BROWN-bag heb je alles bij de hand. Schoudertas, messenger bag of laptoptas, kies de stijl die bij jou past. 

Gemaakt van intens bruin leder, waardoor de unieke tekeningen minder goed zichtbaar zijn. Maar ze zijn er wel degelijk. Als signature van volnerf rundsleder, het beste en meest natuurlijke leder. Voorzien van een stevige, geoliede touch en een natuurlijke glans. All natural, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Travel gear6

Ik ga op reis en neem mee… de lederen weekendtassen, schoudertassen, crossbody's en backpacks uit de MAVERICK BROWN-collectie. Altijd bij de hand.

En altijd met een een stevige, geoliede touch. En een natuurlijke glans. Als finishing touch van het volnerf rundsleder. Uitgevoerd in intens bruin, niet toevallig een oerkleur. Can you handle it, dude?

BEKIJK ALLES VIND JOUW VERKOOPPUNT
leather wax 2

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Check onze onderhoudstips