04

Rough Gear

Maverick08

Alleen het beste is goed genoeg. Sterk en robuust volnerf buffelleder. Zonder synthetische toplaag, alleen de real deal. Plantaardig gelooid, met een stoere nerf. Voor stoere mannen zoals jij.

Voorzien van een unieke look, met een ambachtelijke, handgestikte naad in contrasterende kleur. Voor een duotoon kleureffect. Are you rough enough, mate?

Vind jouw verkooppunt

Wallets37

Geld maakt niet gelukkig, maar een ROUGH GEAR-portefeuille wél! Alle portefeuilles zijn gemaakt van volnerf buffelleder, zonder synthetische of gekleurde toplaag. Leder van de bovenste plank. En dat zie je er ook aan. 

Want deze portefeuilles hebben een unieke look. Met als signature feature de ambachtelijke, handgestikte naad in contrasterende kleur. Voor een duotoon kleureffect. Ready to stand out, dude?

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Accessories1

Een unieke collectie accessoires, gemaakt van volnerf buffelleder. De real deal voor mannen die op zoek zijn naar karaktergear.

Lederen sleutelhangers met een überstoere nerf. Stuk voor stuk uniek, met een eigen tekening. Maar ook met een handgestikte naad in contrasterende kleur. Duotone rules, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Bags9

Onderweg met je laptop? Naar kantoor, naar een klant of naar het buitenland. Wij hebben de perfecte tas voor jou. Een lederen laptoptas of een rugzak met een apart laptopvak.

Beide tassen zijn gemaakt van volnerfleder, zonder synthetische of gekleurde toplaag. En beide tassen zijn uniek. Met een eigen tekening, een eigen verhaal. Afgewerkt met een handgestikte naad in contrasterende kleur. Voor een duotoon kleureffect. Let’s go, bro!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Backpacks1

De lederen ROUGH GEAR-rugzakken zijn van topkwaliteit. Gemaakt van volnerf buffelleder. De beste opperhuid, zonder meer. Met een stoere nerf en de natuurlijke touch van leder dat lééft.

En ze zien er nog goed uit ook, die ROUGH GEAR-rugzakken. Met een handgestikte naad in contrasterende kleur: een duotoon kleureffect voor extra coolness. Always on track, man!

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Office gear9

In de ROUGH GEAR-collectie vind je alle soorten gear om je te organiseren, op kantoor of thuis. Pennenzakken, pennenhouders, muismatjes en bureauonderlegers. Unieke stuks, gemaakt van het beste volnerf buffelleder. Voor een natuurlijke, authentieke touch.

Getekend door unieke oneffenheden, littekens en lichte verkleuringen. Maar altijd voorzien van een handgestikte naad in constrasterende kleur. Are you duotone, bro?

Bekijk alles Vind jouw verkooppunt

Travel gear10

Wanna travel in style? Met de lederen schoudertassen en backpacks uit de ROUGH GEAR-collectie scoor je altijd. Praktisch en prachtig. 

Prachtig, dat volnerf buffelleder met stoere touch. Gemaakt van het beste leder, uit de toplaag van de huid. Met een duotoon kleureffect, dankzij de handgestikte naad in contrasterende kleur. Opposites attract, pal!

BEKIJK ALLES VIND JOUW VERKOOPPUNT
leather wax 4

Take care of your leather,
buddy

Het beste leder vraagt om de beste verzorging. Met onze tips hou je je gear in topvorm.

Check onze onderhoudstips